STANOVI U NOVOGRADNJI DOLAC MALTA, 50 m2 – 111 m2, #10855

 • Prodaja
Prodajna cijena:
NA UPIT
Adresa: Paromlinska
Lokacija: Sarajevo
 • Parking Da
 • Spavaće sobe 1
 • Kupatila 2
 • Ostale prostorije

Informacije nekretnine

 • Vrsta: Stan
 • Parking : Da
 • Spavaće sobe : 1
 • Kupatila : 2
 • Površina parcele :
 • Kvadratura : 50-111 m2
 • Orijentacija :
 • Dnevne sobe : 1
 • Kuhinje : 1
 • Ostale prostorije :
 • Godina izgradnje : 2018
 • Kanton : Sarajevo
 • Grad : Sarajevo
 • Država : BiH
 • Zip kod : 71000
 • Struktura : Dvosoban
 • ID Broj : 10855
 • Naselje : Dolac Malta
 • Opština : Novo-Sarajevo
 • Kontakt : +38762599172
 • Vrsta : Stan

Opis nekretnine

Površine stambenih prostora koji su u ponudi kreću se od 50 m2 do 111 m2 (dvosobni i trosobni stanovi):

Stan broj IV-3, površina 52.68 m2, dvosoban, sprat IV, orijentacija Istok, cijena 2.500 KM/m2 sa PDV-om,
Stan broj VI-3, površina 52.94 m2, dvosoban, sprat VI, orijentacija Istok, cijena 2.500 KM/m2 sa PDV-om,

KARAKTERISTIKE I TEHNIČKA OPREMLJENOST:

FASADA: Vanjski zidovi će biti obloženi termofasadnim sistemom, debljine d=18cm. Završna žbuka je silikatno silikonska visoke kvalitete, sljedećih karakteristika: paropropusna, vodoodbojna, otporna na vremenske uvjete i otporna na prljavštinu i UV zrake. ULAZNA VRATA U OBJEKAT: Dvokrilna vrata od aluminijskih profila, polustaklena sa termoizolacionim staklom, okovi I ručke od inoxa sa elektronskim mehanizmom i samozatvaranjem i vjetrobranskim vratima.

UNUTRAŠNJI PREGRADNI ZIDOVI: Izvedene su od blok opeke različitih debljina i to zidovi koji dijele stanove od hodnika izvode se blok opekom debljine d=20cm, dok su zidovi između zajedničkih prostorija stana odrađeni sa blok opekom debljine d=10cm. Svi unutrašnji zidovi se žbukaju gipsanim malterom, te se farbaju bijelom visokokvalitetnom ekološkom disperzivnom bojom na bazi vode. Unutrašnja visina do stropa je 260cm.

STUBIŠTE I HODNICI: Stubište je popločano mermernim pločama, zidovi su obrađeni silikatnim malterom, kamene obloge zida do nivoa poslovnih prostora, unutrašnja ograda je izrađena od čeličnog okvira, ispunjena aluminijumom. Pod hodnika je obložen keramičkim pločama, a zidovi keramičkim pločama velikih dimenzija (magnum) debljine 6mm.

LIFTOVI: Mogućnosti ulaska u lift iz garaže, lift na elektro pogon, nosivost do 800kg/11 osoba. Optički signal potvrde poziva na pozivnim tipkama. Dizalica je širine 1772 mm, dubine 2206 mm. Sistem napajanja: 415V,trofazna, 50hZ. Automatska teleskopska vrata od nehrđajućeg čelika sa bočnim otvaranjem.

GARAŽNA PARKING MJESTA: Glavna ulazna sekciona vrata u garažu na daljinsko upravljanje (zatvaranje – otvaranje), sva mjesta su obilježena trakama širine 10 cm i numerisana brojevima za svako garažno mjesto. Signalizacija-pravci kretanja-strelice. Kod etažiranja objekta garažno mjesto se upisuje u posjed 1/1.

ULAZNA VRATA U STAMBENE JEDINICE: Protuprovalna vrata sa 4(četri) pokretna uboda + 3(tri) fiksna, odnosno 7 (sedam) tačaka otpora. Španska brava “AMIG”. Štok: cijev 60x30x2mm. Krilo: cijev 20x30x2mm. Rešetka: cijev 15x15mm. Pocijeloj površini se nalazi lim. Imaju zvučnu I termoizolaciju debljine 5cm.

PODOVI U STAMBENIM JEDINICAMA: U stambenim jedinicama se ugrađuje hrastov parket I (prve) klase, osim sanitarnih čvorova, kuhinje i hodnika koji će biti obloženi protukliznim keramičkim pločicama renomiranog italijanskog proizvođača u I (prvoj) klasi. Shodno da će u svim stambenim jedinicama biti ugrađeno podno grijanje, kupci se mogu odlučiti i na oblogu podova keramičkim pločicama (keramika koja podsjeća na drvo) u I (prvoj) kalsi (renomiranog italijanskog proizvođača).

SANITARIJE: Kupatila su opremljena sanitarnom opremom renomiranog proizvođača Grohe, bijele boje. Ugradbeni vodokotlić, wc šolja sa daskom, tuš kabine sa staklenim pregradama (tursko kupatilo sa rešetkom), slavine i umivaonik.

ZIDOVI: Zidovi u kupatilima oblažu se keramičkim pločicama I (prve) klase renomiranog italijanskog proizvođača, do plafona. Paleta boja keramičkih pločica je neutralna prirodna, odnosno zemljani su tonovi (bež, siva). Zidovi u kuhinji se oblažu do visine od 160cm (do gornjih kuhinjskih elemenata), također u neutralnim/prirodnim bojama. Ostatak zidnih obloga u stambenim jedinicama izravnava se i boji sa bijelom ekološkom disperzivnom bojom na bazi vode.

UNUTARNJA STOLARIJA: Ram (štok) od drvene masive, furnirane hrastom. Krila vrata obostrano šperovana, punjeni elementi, hrastova finalna obrada, kuhinjska vrata polustaklena. Okov I (prve) klase.

VANJSKA STOLARIJA: Urađena od šestokomornih PVC profila u bijeloj boji sa tri stakla, sa roletnom u bijeloj boji i odgovarajućim klupicama. Okov I (prve) kalse. Profil: Kommerling 6-komorni njemački profil dubine 88mm. Okov: renomirang njemačkog proizvođača WINKHAUS. Ostakljenje: LowE4-12arg-4-14arg-4 termopan staklo. Vanjske klupice su izrađene od kamena, a unutrašnje klupice od aluminijski plastificirane.

VANJSKO UREĐENJE: Projektom vanjskog uređenja detaljno su obrađene hortikulturno uređene površine i plohe u završnoj obradi različitih vrtsa popločenja (kamen, kamene kocke, keramika i zaglađen beton).

INSTALACIJE VODOVODA I KANALIZACIJE: Planirani stambeno-poslovni Complex Malta se priključuje na javni sistem vodoopskrbe i odvodnje. Za svaku stambenu jedinicu, odnosno za svaki poslovni prostor je predviđeno zasebno mjerenje potrošnje vode (zasebni individualni vodomjeri).

TV INSTALACIJE: Svaki stan će imati utičnicu kablovske televizije, priključak na internet i druge ponude kablovske televizije. Optički kabal do stana.

GRIJANJE: Etažno podno grijanje na struju sa dodatnim kupaonim radijatorima u kupatilu. Izolacija na nivou pasivnog gubitka energije.

ELEKTRIKA: U stanovima je ugrađena modularna elektro galanterija visokog kvaliteta.

KLIMA: Stanovi su opremljenu multi-split sistemom klimatizacije sa po jednom jedinicom u svakoj sobi i jednom spoljnom.

ATESTI: Za svaku ugrađenu opremu kupac će dobiti ateste, odnosno garantne listove od proizvođača opreme.

 

*Stanovi su useljivi krajem 2018. godine.
AKCIJA - POSEBNA PONUDA

Naši partneri

PARTNERI
Podijelite nekretninu:

Tehnička opremljenost

Alarm
Balkon
Bazen
Blindirana vrata
Centralno grijanje
Garaža
Garderober
Grijanje na kruto gorivo
Grijanje na plin
Grijanje na struju
Internet
Izvorno stanje
Kablovska TV
Kanalizacija
Klima
Lift
Nadogradnja
Namješten
Novogradnja
Ostava
Podrum
Renoviran
Sauna
Struja
Tavan
Telefon
Uključen trošak režija
Uknjiženo
Video nadzor
Voda
WC

Vanjski sadržaj / Ostalo

Spratova : 8
Pod : Parket
Vanjska stolarija : PVC
Unutrašnja stolarija : Drvena

Kontaktirajte agenta

* Molimo Vas popunite formular u potpunosti, kako bismo Vas kontaktirali u najkraćem mogućem roku.

Contact Form

MY SPACE Nekretnine Sarajevo

NE PROPUSTITE