Agenti

Agenti my space agenti nekretnina

MY SPACE AGENT PRODAJE
Ervin Hadžiefendić

Ervin Hadžiefendić

Agent

Ervin radi u našem timu već punih 3 godina. Ervin je jako odgovorna osoba ...

MY SPACE AGENT PRODAJE
Tarik Musabegović

Tarik Musabegović

Direktor

Tarik se bavi ovim poslom već punih 6 godina. Riječ je o agentu kojii ...

MY SPACE AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Agenti za nekretnine su osobe koje prodaju, kupuju, ili iznajmljuju nekretnine (stanovi, zgrade, kuće, poslovni prostori/objekti, hale i magacinski i/ili skladištni prostori) za druge, i za to dobijaju platu, ili određeni vid finansijske nadoknade. Prodaja ili kupovina nekretnina predstavlja i složenu transakciju.

Zbog te složenosti, ljudi koji žele da kupe ili prodaju nekretninu skoro uvek se obraćaju profesionalcima za to, a to su upravo agenti za prodaju/kupovinu/iznajmljivanje nekretnina. Zbog ukazanog poverenja od strane svojih klijenata, agenti za nekretnine su u potrebi za stalnom nadogradnjom ličnih i profesionalnih mogućnosti i znanja.

To se odnosi na stalno informisanje o tržištu nekretnina ali i psihološkom aspektu trgovine, tačnije prodaje. Agenti za nekretnine u svakom momentu mora da znaju koja će stambena ili poslovna varijanta najviše odgovarati željama njihovih klijenata ali i finansijskim mogućnostima.

Trebalo bi da budu odlični znalci zakona o porezima, i drugih zakona, koji su važni za kupovinu, prodaju, ili iznajmljivanje nekretnina. Agenti nekretnina su u stvari posrednici između prodavaca i kupaca, ili, stanodavaca i zakupaca…

Njihov posao podrazumeva i zakazivanje sastanaka između stranaka, zatim pokazivanje nekretnina za koje smatraju da bi se eventualno dopale klijentu. Agent je tu da, ukoliko se klijentu dopadne nešto pregovara o ceni iste nekretnine, te da obezbedi potpisivanje ugovora, i na kraju da obezbedi uslove za useljenje, ma kakva da je nekretnina u pitanju, npr.uvođenje centralnog grejanja kao uslov kupovine, itd.